Måste jag byta till ett nytt abonnemang?

Ditt nuvarande abonnemang fungerar precis som tidigare, så ingenting förändras för dig eller ditt team just nu. Du behöver inte göra någonting – fortsätt använda ditt konto precis som vanligt.

Om ditt abonnemang skulle förändras längre fram kommer vi att informera dig i god tid och se till att övergången blir så enkel och smidig som möjligt.