Starta, förlänga eller stoppa parkering.

Med vår app kan du starta en parkering genom att antingen klicka på "Sök adress/områdeskod" eller så kan du välja områdeskod genom kartan som kan ge förslag på närliggande områdeskoder.
OBS, se till att områdeskoden du väljer stämmer överens med EasyPark skyltningen där du parkerat. Efter du har valt område snurrar du på klockan och väljer sluttid för din parkering. Sedan klickar du på starta. Vill du förlänga din parkering snurrar du på ny sluttid på klockan och klickar "bekräfta ny sluttid". Vill du stoppa din parkering innan den sluttid du ställt in klickar du på "Stopp" i mitten av klockan.