Vart hittar jag områdeskoden?

Med vår app kan du starta en parkering genom att antingen klicka på "Sök adress eller områdeskod"eller så kan du välja områdeskod genom kartan som kan ge förslag på närliggande områdeskoder.

OBS, se till att områdeskoden du väljer stämmer överens med EasyPark skyltningen där du parkerat.

När jag försöker parkera och klickar på områdeskoden får jag förslag på områden som inte är relevanta för min nuvarande plats.

De platser du ser innan du anger områdeskoden är baserade på din sökhistorik. Efter att du har angett områdeskoden, se till att den matchar den på skylten och det land där du avser att parkera.