Logga in

Logga in.

Ange ditt telefonnummer med landskoden +46 i början och sedan ditt telefonnummer utan första nollan.

Samma inloggning gäller för både app och hemsida.

Jag fick ett meddelande om att mitt konto är tillfälligt stängt.

Om du får ett meddelande som indikerar att ditt konto har blivit tillfälligt avstängt efter du har försökt att logga in, har du två alternativ: antingen skapa ett nytt konto för att aktivera parkering, eller kontakta kundtjänst för ytterligare hjälp, och då kommer vi att guida dig genom processen.