Fått en inbjudan

Vad kul att du vill börja använda Easypark!

Klicka på länken som du har fått så skickas du till AppStore alternativt Google Play och där kan du ladda ner vår app.

Skriv in ditt telefonnummer och därefter koden som du har fått via sms. Sedan behöver du bara lägga in ett betalsätt.

Tillgodobeloppet kommer att synas under ditt betalsätt i appen, klicka på Mer och Betalning för att se det tillgänliga tillgodobeloppet.

Du kommer även se tillgodobeloppet innan du startar din parkering och du har 3 månader på dig att nyttja beloppet.