• hjalp
  • foretag
  • Var kan jag hitta och ladda ner betalnings- eller parkeringshistorik?

Var kan jag hitta och ladda ner betalnings- eller parkeringshistorik?

Som administratör av ett företagskonto kan du enkelt hitta och ladda ner både betalnings- och parkeringshistorik i self-service-portalen. När du har loggat in som administratör väljer du "Betalningshistorik" i menyn för att se och ladda ner din månatliga betalningshistorik. Du kan också filtrera eller exportera listan för att göra kostnadsadministrationen enklare.

Om du vill ha en översikt av alla parkeringsaktiviteter väljer du "Parkeringshistorik" i menyn och laddar ner. Du kan också filtrera och exportera dessa på flera sätt - för olika tidsperioder, i olika format och för olika användare och betalningsgrupper.