Hur loggar jag in i self-service-portalen som administatör?

För att logga in i self-service-portalen som administratör behöver du först företagskontots användarnamn. Du hittar det i ditt välkomstmail som du fick från EasyPark vid registreringen av företagskontot. Ange därefter ditt användarnamn och lösenord för att bli inloggad på ditt företags administrationskonto.

Om du inte använder ett telefonnummer för att logga in så kan du enkelt byta till till "Användarnamn" genom att klicka under "Logga in med". Om du inte kommer ihåg eller kan hitta ditt lösenord, oroa dig inte! När du försöker logga in klickar du bara på länken "Kan inte logga in?" under lösenordsfältet, för att antingen få ett e-postmeddelande eller ett SMS för att få åtkomst till ditt konto.

Om du inte längre kommer ihåg ditt användarnamn, vänligen kontakta vår kundtjänst så kommer vi att hjälpa dig.