Hur lägger jag till, tar bort eller gör ändringar när det kommer till företagskontots användare?

Som administratör av ett företagskonto kan du enkelt lägga till, ta bort och hantera användare genom att logga in som administratör i self-service-portalen och gå till "Användare". För att lägga till en ny användare klickar du på "+ Lägg till ny användare". Om du vill ta bort eller göra några ändringar för varje användare klickar du på de tre punkterna bredvid varje användare, där du har flera alternativ att välja mellan.

Om du vill avsluta en anställds abonnemang kopplat till företagskontot, observera att uppsägningstiden är en månad. När du stänger det kan du välja om du vill blockera parkering för personen i fråga under uppsägningstiden.

Om du som administratör vill avsluta hela företagskontot måste du kontakta din kontaktperson eller vår kundtjänst för att få hjälp. Du bör veta att en månads uppsägningstid gäller när du avslutar ditt konto, vilket innebär att du fortfarande kommer att kunna parkera och använda ditt konto fram till slutet av nästa kalendermånad. Om du vill lära dig mer om hur du lägger till, tar bort eller gör ändringar för anställda kan du titta på vår video som vägleder dig genom self-service-portalen.