Hva er kampanjekode?

Som eksisterende bruker av Easypark, kan du invitere en venn til å begynne å bruke Easypark. Dette vil gi både deg og den du inviterer 40 kr å parkerere for. Jo flere venner du inviterer, dess mer kreditt vil du få inne i appen. Kreditten blir tilgjengelig i din app så fort den du inviterer har brukt appen til å parkere.

Trykk på Menyen øverst i høyre hjørne, og deretter på "Gratis parkering". Send invitasjon via knappen.

Det kan også hende du mottar en kampanjekode, feks gjennom selskapet du jobber i eller gjennom en kampanje. Du kan løse ut kampanjekoden ved å trykke på Menyen i høyre/venstre hjørne - "Betaling" - "Oppgi kamapnjekode".