Logg inn

For å logge inn i både appen og portalen din på vår hjemmeside, bruker du ditt telefonnummer som brukernavn. Husk å få med "+" og Landskode.

For å logge inn på din konto kreves det tofaktor-verifisering. Du vil få tilsendt en verifiseringskode pr SMS som du må taste inn. Du kan også bli bedt om å oppgi det siste kjennemerket/kjøretøyet du benyttet i appen.

Fra juni 2024: Ved å oppdatere til den nyeste versjonen av appen, vil du få tilgang til fere nye funksjoner. Du vil bli varslet om det hvis du har benyttet maks antall forsøk på innlogging. Da kan du velge å vente ut time-out persioden før du prøver igjen. Evt kan du velge å slette kontoen som har ditt telefonnummer tilknyttet, slik at du får mulighet il å registrere en helt ny konto.