Glemt passord?

Når du logger inn i portalen på hjemmesiden vår, kan du enkelt opprette et nytt passord hvis du har glemt det. Start med å trykke på "Logg inn" øverst i høyre hjørne, og deretter "Glemt passord?". Skriv inn ditt telefonnummer, og trykk på "Send på SMS". Da vil du motta en verifiseringskode pr SMS, som du fyller inn i feltene på nettsiden. Videre vil du få mulighet til å opprette et nytt passord.

Du trenger ikke passord når du logger inn i appen. Her kreves det tofaktor-verifisering. Du må verifisere kontoen med å bekrefte verifiseringskoden du får på SMS, og du kan bli bedt om å skrive inn et kjennemerke du tidligere har brukt i appen.

Fra juni 2024: Ved å oppdatere til den nyeste versjonen av appen, vil du få tilgang til fere nye funksjoner. Da vil du blant annet bli varslet når du har brukt opp maks antall innlogginsforsøk. Da kan du velge å enten slette gammel konto og registrere deg på nytt, eller om du vil kontakte vår kundesevice for å få tilgang til kontoen din.