Hva er "Inviter en venn"?

"Inviter en venn" tillater deg å dele Easypark med en venn. Vi belønner både deg og din venn med 40 kr kreditt å parkere for.

Gå inn i Appen, trykk på Menyen øverst i høyre/venstre hjørne - "Gratis parkering". Trykk på Send invitasjon-knappen, og velg den kanalen du ønsker.

Så fort den du inviterer registrerer seg i Easypark og tar i bruk appen, vil parkeringskreditten bli tilgjengelig hos deg. Du får oversikt over kreditten under Meny - "Betaling". Det vil også være synlig før du starter parkering.

Merk at dette kun fungerer dersom mottakeren ikke allerede benytter seg av Easypark.