Hvordan velge riktig takstgruppe

Når du befinner deg i - eller ved bilen, åpner du EasyPark Appen. Pinnen vil være plassert på din posisjon og vise foreslått takstgruppe. Påse at Pinnen på kartet er plassert der hvor bilen fysisk er parkert.

GPSen kan være unøyaktig. Det er derfor viktig å følge skiltingen på området, og påse at dette er den samme som du starter parkeringen på i appen. Se gjerne etter våre rosa skilter, for å finne ut av gjeldende takstgruppe.

Du kan velge et av forslagene til GPSen, eller du kan velge blant dine nyligste parkerings - og ladeområder i listen. Alternativt kan du taste inne takstgruppen i søkefeltet øverst i Appen, hvor det står "Søk etter adresse eller takstgruppe".

Om GPS: GPS-nøyaktigheten er avhengig av hvor mange GPS-satellitter som er synlige. Det kan ta flere minutter å finne alle de synlige satellittene, og nøyaktigheten forbedres derfor gradvis over tid. Sørg for klar sikt i flere retninger. Vegger, biltak, høye bygninger, fjell og andre hindringer kan blokkere sikten til GPS-satellitter. Når det skjer, bruker enheten Wi-Fi- eller mobilnettverk til å finne ut hvor du er til GPS-satellittene blir synlige igjen. Der er også mulig å "Tvinge" GPS signalene for å finne din GPS posisjon ved å trykke på "Kartnålen" i Appen. Denne finner du rett under "FIND" knappen.

Merk: For å kunne bruke Easypark-appen, må du tillate Stedstjenester på din telefon.