Jeg har fått en SMS om å oppdatere betalingsinformasjonen

Har du mottatt en SMS om å oppdatere betalingsinformasjonen i appen? Da er det bare å oppdatere informasjonen i appen slik at det som er utestående kan bli belastet. Dersom kontoen din er inaktivert vil det utestående beløpet belastes automatisk, og du vil motta en bekreftelse på SMS så fort alt er i orden.

Hvordan oppdaterer jeg betalingsinformasjonen?

1. Åpne EasyPark-appen og trykk på menyen på høyre/venstre side

2. Trykk på "Betaling"

3. Trykk på "Legg til betalingsmetode"

Da kan du legge til detaljene for ditt betalingskort. Dersom du benytter deg av Visa/MC må du godkjenne med BankID. Utestående beløp belastes automatisk når du har registrert ny betalingsinformasjon, og du vil motta en bekreftelse på SMS når alt er i orden.

Bruk av Vipps

Vi har for tiden ingen en aktiv avtale med Vipps foruten om de kundene som allerede har denne betalingsmetoden registrert i sin app.

Hvordan betaler jeg? Går det automatisk?

Ja. Det går helt automatisk. Parkeringen belastes første virkedag på betalingsmiddelet som er lagret i appen. Dersom vi ikke har fått pengene for parkeringen, vil du motta en SMS fra oss om manglende betaling.