Endre eller legge til en betalingsmetode

Endre betalingsmetode i appen

Gå inn i Appen. Trykk på "Menyen" øverst til høyre/venstre - "Betaling" - Trykk på "Privat" og deretter "Oppdater betalingsmetode"

Endre betalingsmetode på nettsiden

Logg inn i "Min Side". Under "Profil" kan du finne "Betalingsinformasjon". Her vil du se hvilken betalingsmetode som gjelder for din konto. Du kan oppdatere betalingsinformasjonene ved å trykke på "Endre betalingsdetaljer" og deretter kan du velge "PayPal" eller "Kredittkort"

"Kredittkort" er en fellesbetegnelse for betalingskort og det er ingen begrensning til hvilket betalingskort som blir lagt til. Her aksepterer vi VISA og MasterCard.