Hvordan oppretter jeg en Easypark bedriftskonto?

Det er enkelt å opprette en Easypark bedriftskonto i appen eller på registreringssiden på nettet.

I appen velger du “Bedrift” i menyen og følger registreringsprosessen. Du kan opprette en bedriftskonto på nett her.

Vi anbefaler at du leser mer om de ulike produktpakkene våre og velger den som passer best for dine behov. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har noen spørsmål om dette.

Ring +47 23 30 88 80 (tastevalg 2 - 1 - 2) eller sendt epost til salgssupport@easypark.net og vi vil hjelpe deg!

Når du oppretter bedriftskontoen, må du oppgi følgende informasjon:

- Firmanavn – dette blir navnet på kontoen.

- Organisasjonsnummer

- Firmaadresse (gate, postnummer, sted) – dette vises på fakturaen.

- Telefonnummer – for å identifisere kontoen.

- E-postadresse – som brukes til utsending av faktura og viktig informasjon.

- Navn på hovedkontaktperson – som ofte er administratoren av kontoen.

Deretter kan du velge en betalingsmetode og bekrefte abonnementet. Og så er alt klart!