Legg til, fjerne eller oppdatere ansatte

Som administrator for bedriftskontoen er det enkelt å legge til, fjerne eller administrere brukere på kontoen.

Logg inn i selvbetjeningsportalen, og gå til "Brukere" i fanen på høyre side.

Øverst til høyre står det "+ Legg til ny bruker". Når feltene er fylt ut, vil det sendes ut en SMS til den nye brukeren, som gir dirkete tilgang til deres bedriftsbruker i Easypark-appen.

Ved å trykke på de tre prikkene på høyre side av brukeren, kan du gjøre endringer på brukeren, produktpakken, eller stenge brukeren. Når du avslutter abonnementet, kan du velge om du vil sperre parkering for den aktuelle personen i oppsigelsestiden eller ikke.

Merk: Det er én måned oppsigelsestid samt inneværende måned. Brukeren vil forsvinne fra oversikten etter oppsigelsestiden er over.

Hvis du som administrator ønsker å stenge hele bedriftskontoen, må du henvende deg til kontaktpersonen din eller kundeservice, så hjelper de deg. Vi gjør oppmerksom på at vi krever en måneds varsel for å stenge kontoen, noe som betyr at du fremdeles kan parkere og bruke kontoen til utløpet av neste kalendermåned.

Hvis du vil vite mer om hvordan du legger til, fjerner eller oppdaterer ansatte i selvbetjeningsportalen, kan du se denne instruksjonsvideoen.