Administrer tids- eller kjøretøybegrensninger

Som administrator for bedriftskontoen er det enkelt å administrere eller legge inn både tids- og kjøretøyrestriksjoner for ansattparkeringer i selvbetjeningsportalen. Når du har logget inn som administrator, velger du “Restriksjoner” i hovedmenyen.

Hvis du vil administrere kjøretøyrestriksjoner, klikker du på “Biler”. Her ser du ulike alternativer for restriksjonene, avhengig av hva som passer for dine behov.

Hvis du ønsker å administrere tidsrestriksjoner, klikker du på “Tid”. Begrens når parkering kan startes innenfor spesifikke dager og tidsrom.

Merk: Tidsrestriksjoner og kameraparkering kan ikke brukes samtidig. Hvis noen av de ansatte som er koblet til Business-kontoen, ofte parkerer i parkeringshus eller andre parkeringsområder hvor parkeringen startes automatisk med kamera, anbefaler vi at du fjerner tidsrestriksjonene for disse brukerne og bilene deres i selvbetjeningsportalen.