Hvordan veksle mellom jobb- og privatparkering

Når du har blitt lagt til som bruker på en bedriftskonto i Easypark, kan du selv administrere om parkeringen din skal registreres på din private konto og betalingmetode, eller om den skal registreres på bedriftsbrukeren.

Når man starter parkering på bedriftsbrukeren, vil kostnadene legges seg på en samlet faktura til bedriften.

Du får mulighet til å velge mellom å starte parkeringen på bedrift eller privat bruker før man bekrefter start av parkering i appen.

Hvis du ønsker å opprette en bedriftskonto for din bedrift kan du ta kontakt med oss på tlf. +47 23 30 88 80 (tastevalg 2 - 1 - 2)