Driftsinformasjon

April 2024: Vi vil informere om at vi opplever pågående omganger med svindelforsøk både på SMS og e-post. Vi fraråder å trykke på linker som blir tilsendt på sms og epost som handler betalingsdetaljer.

Hvis du har trykker på noen linker, anbefaler vi at du tar kontakt med banken din.

Om du har noen spørsmål må du gjerne kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@easypark.net

Fra mai 2024: Oppdater Easypark-appen din i App Store / Google Play for å få den nyeste versjonen! Appen får nytt utseende, og flere nye funksjoner som vil gjøre den enda enklere og bedre å bruke.