De app werkt niet goed op mijn smartphone. Waar ligt dat aan?

Check de volgende punten:

Heeft je smartphone een goede (internet)verbinding?
Kijk bovenin het scherm van je smartphone of je genoeg streepjes hebt. We raden een 3G, 4G of 5G-verbinding aan.

Heb je toestemming gegeven dat de app je gps-locatie gebruikt?
Zodra je de app opent, zoomt ‘ie in op jouw gps-locatie. Dat is handig, want zo zie je in één oogopslag waar er in de buurt plek is. Als je geen toestemming hebt gegeven, werken sommige functies van de app niet. Via de instellingen van je smartphone geef je alsnog toestemming.

Beschik je over de laatste versie van de app?
Check in de App Store of Google Play Store of er updates zijn van de app. Zo weet je zeker dat de app optimaal werkt.

Is de app geschikt voor jouw smartphone?
Helaas ondersteunen niet alle besturingssystemen EasyPark meer. Check hieronder of het besturingssysteem van jouw telefoon geschikt is:

• Apple iOS: versie 14 en nieuwer. Oudere versies worden niet ondersteund.

• Android: versie 6 en nieuwer. Oudere versies worden niet ondersteund.

• Windows: besturingssysteem wordt niet meer ondersteund.

Alles in orde?
Is alles in orde en werkt de app nog steeds niet goed? Neem dan contact met ons op en wij helpen je verder. Noteer eventueel vast je telefoonmodel, versie besturingssysteem en versie van de Parkmobile-app en laat ons weten wat er mis gaat.