Hoe werkt parkeren met EasyPark formerly Parkmobile?

Om gebruik te maken van EasyPark heb je een mobiele telefoon en een EasyPark-account nodig. Maak gratis een account aan via de website of via de EasyPark formerly Parkmobile-app. Heb je een iPhone of Android-telefoon, download dan hier de app. Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail en kun je direct parkeren met EasyPark.

Je start en stopt eenvoudig je parkeeractie via de EasyPark-app of Mijn EasyPark. Parkeren kan op straat en in garages door heel Nederland en België.

De parkeerwachter ziet aan de hand van je kenteken of je hebt betaald. We verrekenen je parkeerkosten maandelijks achteraf via automatische incasso of creditcard. Wel zo makkelijk.