App settings

Ontvang op een door jou gekozen tijdsinterval herinneringen dat je een actieve parkeeractie hebt. Kies voor een gratis push-bericht of een sms (€0,25 per ontvangen bericht). Handig als je nog weleens vergeet je parkeeractie op tijd stop te zetten!

Het pushbericht voordat je parkeeractie afloopt, herinnert je eraan dat je nog een lopende parkeeractie hebt. Je kunt zelf instellen hoe lang van te voren je deze wilt ontvangen. Bij Android kan dit vanaf 60 tot 5 minuten voor het einde van je parkeeractie. Bij iOS vanaf 30 tot 5 minuten voordat je parkeeractie afloopt.

De laatst mogelijke notificatie is een "Automatisch betaalbewijs wanneer de parkeeractie is beëindigd", zodat je een overzicht hebt na elke parkeeractie.

Al deze opties zijn standaard uitgeschakeld en moeten dus door de gebruiker zelf geactiveerd worden.