Waar kan ik betalingen of de parkeergeschiedenis vinden en downloaden?

Als beheerder van een zakelijke account kun je heel eenvoudig zowel de betalingen als de parkeergeschiedenis vinden en downloaden via het self-serviceportaal. Als je ingelogd bent als beheerder, selecteer je 'Betaalgeschiedenis' in het menu om je maandelijkse betaalgeschiedenis te bekijken en te downloaden. Je kunt de lijst ook filteren of exporteren om je onkostenbeheer te vereenvoudigen.

Voor een overzicht van alle parkeersessies selecteer je 'Parkeersessies' in het menu en klik op je downloaden. Je kunt de parkeersessies ook op diverse manieren filteren en exporteren: voor verschillende tijdsperiodes, in diverse bestandsindelingen en voor verschillende gebruikers en betaalgroepen.