Mijn account

Hoe ik Mijn Account kan gebruiken

Wanneer het abonnement is afgerond, ontvangt de beheerder van het bedrijfsaccount zijn / haar inloggegevens (klant-xxxxxxxxxx / customer-xxxxxxxxxx) om in te loggen op het selfserviceplatform. Op dit platform kun je alle administratieve vragen met betrekking tot de bedrijfsaccount afhandelen, ook een nummerplaat of gebruiker toevoegen / wijzigen / verwijderen, de betalingswijze updaten en krijg je tevens toegang tot alle informatie wanneer je die nodig hebt zoals facturen en parkeerhistorie. De verbinding is gemakkelijk. Je ontving de verbindingsgegevens toen je het account opende, maar je kunt natuurlijk om een ​​nieuw wachtwoord vragen door simpelweg op "Wachtwoord vergeten?" te klikken.

Werknemers toevoegen aan en verwijderen uit de gebruikerslijst

Klik in het item "Gebruikers" op "+" om een ​​gebruiker toe te voegen of op de "prullenmand" om deze te verwijderen. Je kunt ook aan elke gebruiker een betalingsgroep toewijzen.

Betalingsgroepen behandelen

Elke betalingsgroep wordt individueel gefactureerd. Door op de naam van de groep te klikken, kunt u de parameters wijzigen.

Vervolgens kunt u de betalingswijze wijzigen (PayPal of creditcard).

Accountgegevens bijwerken

Onder het item "Accountgegevens" kunt u bedrijfsgegevens en persoonlijke contactgegevens wijzigen.

Over betalingen

In de betalingsgeschiedenis vindt u de lijst met transacties van de lopende periode. U ziet dan de status van de facturen en u kunt er een kopie van downloaden.

Parkeergeschiedenis

Het item "Paerkeer Geschiedenis" geeft u toegang tot de parkings die door elke individuele medewerker gemaakt zijn, of gegroupeerd per verschillende Betaalgroepen.