Hoe de app gebruiken?

Je bent enkel een professionele gebruiker

Toen uw bedrijf zich op EasyPark Professional heeft geabonneerd kreeg u uw inloggegevens per mail of sms.

Download de app en log in. Wanneer u gaat parkeren en de lokalisatiedienst actief is worden uw positie en het zone code automatisch weergegeven. Als het niet wordt weergegeven, verplaats je de aanwijzer over de kaart en voer je de zone code handmatig in.

Vervolgens kunt u uw parkeertijd instellen door aan het wiel te draaien en op "Start mijn parking" te drukken om het daadwerkelijk te starten.

15 minuten voor het einde van de sessie ontvang je een melding van het beëindigen van de parkeersessie. U kunt het parkeren dan stoppen door op "Stop mijn parkeren" te klikken of als u meer tijd nodig heeft, klikt u op "Mijn parkeren verlengen" en stelt u een nieuwe parkeertijd in.

Wat is een duaal account?

U bent een duaal account houder als u zowel een persoonlijke als een professionele rekening heeft.

Bij elke parkeersessie heeft u de mogelijkheid om te kiezen naar welk account de sessie moet worden gefactureerd, afhankelijk van uw eigen behoeften.

Voeg een persoonlijk account toe

Ga naar het betalingsmenu in de app en voeg je persoonlijke betalingsmethode toe.