Hoe log ik als beheerder van een zakelijke account in bij het self-serviceportaal?

Om als beheerder van een zakelijke account in te loggen bij het self-serviceportaal heb je om te beginnen je gebruikersnaam nodig. Die vind je in de welkomstmail van EasyPark die je ontvangen hebt nadat je je aangemeld hebt. Vul je gebruikersnaam en je wachtwoord in op het inlogscherm om je als beheerder aan te melden bij je zakelijke account.

Als je gebruikersnaam geen telefoonnummer is, wissel je naar 'Gebruikersnaam' door op de knop te klikken onder de tekst 'Inloggen met'. Weet je het wachtwoord van je account niet meer? Geen probleem. Klik als je probeert in te loggen op 'Wachtwoord vergeten?' onder het veld waar je het wachtwoord kunt invullen om een e-mail of sms te ontvangen om weer toegang tot je account te krijgen.

Weet je je gebruikersnaam niet meer? Neem dan contact op met de klantendienst. We helpen je graag verder.