Ik kan niet inloggen in de app

Zorg er voor dat u probeert in te loggen met het correcte wachtwoord. Klopt het nog steeds niet of bent u uw wachtwoord vergeten? Klik dan op "Ontvang niet wachtwoord via sms" om uw wachtwoord te resetten.

Daarnaast moet ook uw telefoonnummer en het land correct zijn. Let erop dat u geen 0 achter de landcode in uw telefoonnummer gebruikt.

Mocht u nog steeds problemen ondervinden, dan is er wellicht sprake van een netwerkprobleem of is de app en/of uw besturingssysteem niet up-to-date.