App settings

Het push bericht voordat je parkeersessie afloopt, herinnert je eraan dat je nog een lopende parkeersessie hebt. Je kunt zelf instellen hoe lang van te voren je deze wilt ontvangen. Bij Android kan dat vanaf 60 tot 5 minuten voor het einde van uw parkeersessie. Bij iOS vanaf 30 tot 5 minuten voordat de parkeersessie afloopt. Een andere notificatie is het push bericht om je parkeersessie te beëindigen: wanneer je deze inschakelt, ontvang je een herinnering wanneer je wegrijdt van de parkeerplek en de parkeersessie nog niet stop hebt gezet. De laatst mogelijke notificatie is een "Automatisch betaalbewijs wanneer de parkeeractie is beëindigd", zodat je een overzicht hebt na elke parkeersessie. Al deze opties zijn standaard uitgeschakeld en moeten dus door de gebruiker zelf geactiveerd worden.