• segitseg
  • express pay
  • Értesítést kaptál, hogy egy másik felhasználó engedélyezte az expressz fizetést?

Értesítést kaptál, hogy egy másik felhasználó engedélyezte az expressz fizetést?

Ha olyan értesítést kaptál, amely szerint az expressz fizetés letiltásra került a járművedre, az egyszerűen azt jelenti, hogy valaki más—talán egy családtag vagy kolléga, aki megosztja az autót—aktiválta ezt a funkciót ugyanarra a rendszámra a saját EasyPark alkalmazásában.

Hogyan működik:

Az elszámolási hibák megelőzése és a biztonság érdekében egy adott jármű esetében az expressz fizetés egyszerre csak egy EasyPark alkalmazásban lehet aktív.

  • Amikor egy második személy engedélyezi, a funkció automatikusan letiltásra kerül az előző felhasználónál.

  • Ez biztosítja, hogy csak az a személy, aki éppen használja a járművet (vagy aki legutóbb aktiválta a funkciót), legyen számlázva a parkolási időszakért.

Mit tegyél?
  • Ha megosztjátok az autót: Nem kell semmit tenned! Az, aki aktiválta a funkciót, mostantól automatikusan elindítja és fizeti a parkolási időszakokat.

  • Ha vissza szeretnéd venni az irányítást: Egyszerűen lépj be az alkalmazásodba, menj a Járművek részhez, és kapcsold vissza az expressz fizetést "Be" állásba. Ne feledd, hogy ez a másik felhasználónál letiltja a funkciót.


Hasznos tipp: Ha gyakran megosztjátok az autót, érdemes egyeztetni, ki használja az expressz fizetés funkciót. Ez segít elkerülni a „kapcsolgatási háborúkat”, és biztosítja, hogy a megfelelő személy fizessen a parkolásért!