Mètode de pagament

A EasyPark España pots pagar amb targeta de crèdit/dèbit (Visa i Mastercard), Google Pay i PayPal.

Per a actualitzar el mètode de pagament pots fer-lo tant des de l'app com des de la web:

Des de l'app: Obre l'app EasyPark - “Més” - “Pagaments i Sancions” - Clic damunt de “Personal” o “Empresa” - “Canviar mètode de pagament”.

Des de la web: Inicia sessió en EasyPark introduint el teu número de telèfon i contrasenya - “Perfil” - En el quadre gris de la dreta apareixerà “Editar detalls de pagament”.

• En comptes de particulars, pots registrar un mètode de pagament com a predeterminat, però pots canviar-lo sempre que vulguis. En comptes d'empresa, podràs tenir un compte dual, amb un mètode de pagament particular i un d'empresa.

• El mètode de pagament no pot eliminar-se a través de l'app, però amb un simple email o cridada a atenció al client, procedim a eliminar-lo. El motiu és que en realitzar-se els pagaments dels estacionaments una vegada aquests han finalitzat, evitem que puguin esborrar-se abans que es processi el pagament. Així mateix, les dades del mètode de pagament s'encripten i no són visibles ni des de l'aplicació ni des del nostre sistema.