Cancel·lar avisos de sanció des de l'app

Igual que pagar l'estacionament és més còmode des de l'app EasyPark, també ho és cancel·lar els avisos de sanció. Per a això, fes clic en “Més” - “Pagaments i Sancions” - “Cancel·lar o consultar sancions”. L'app et redirigirà a una pàgina web (pot ser que això trigui una mica a carregar) en la qual: Hauràs de seleccionar el municipi en el qual s'ha produït la sanció. Si aquest lloc no es troba dins de les opcions, significa que la funcionalitat d'anul·lació de l'avís de sanció encara no està disponible en EasyPark i que s'haurà de pagar a través del parquímetre o com s'especifiqui en el tiquet de la sanció. Introdueix la informació sol·licitada: la matrícula del vehicle sancionat o el número del tiquet de la sanció. Recorda que les sancions són anul·lables (tant des de l'app com des dels parquímetres) només durant el temps que s'indica en el tiquet de la sanció (generalment 1 h des de l'emissió de la sanció). Passat aquest temps, la sanció no serà anul·lable i no apareixerà en l'app; hauràs d'esperar que arribi a casa.

La cancel·lació de la sanció des de l'aplicació de EasyPark comporta un cost de servei de 0.50€ + IVA.  Això queda reflectit en el desglossament del preu final que l'usuari veu en realitzar la petició.

Procedeix a anul·lar l'avís de sanció. Per a verificar que s'ha fet correctament: Clic en “Més” - “Pagaments i Sancions” - “Cancel·lar o consultar sancions” (en color rosa) - “Veure denúncies cancel·lades”