Hoe kan ik tijd- of voertuigbeperkingen instellen in mijn EasyPark Business-account?

Als beheerder van een zakelijke account kun je heel eenvoudig tijd- en voertuigbeperkingen instellen voor parkeeracties van medewerkers via het self-serviceportaal. Als je ingelogd bent als beheerder, selecteer je 'Beperkingen' in het hoofdmenu.

Om tijdbeperkingen te beheren, klik je op 'Tijd'. Om voertuigbeperkingen te beheren, klik je op 'Auto's'. Je kunt hier uit een aantal opties kiezen. Kies de optie die het best past bij je behoeften.

Let erop dat je tijdbeperkingen niet kunt combineren met cameraparkeren. Als er medewerkers aan de zakelijke account gekoppeld zijn die vaak in garages of op andere locaties parkeren waar camera's automatisch een parkeersessie starten, raden we je aan om de tijdbeperkingen voor deze gebruikers en hun voertuigen te verwijderen via het self-serviceportaal.