Jeg kan ikke logge ind på appen

Vær sikker på, at du har indtastet dit korrekte kodeord. Hvis du har glemt dit kodeord, kan du nemt nulstille det ved at trykke på "Få ny adgangskode via SMS".

Derudover er det en god ide at tjekke, om du har tastet dit mobilnummer korrekt og valgt den rigtige landekode.

Hvis du stadig oplever udfordringer med at logge ind, kan det være en netværksudfordring eller styresystemet på app'en eller mobilen, der ikke er fuldt opdateret.