Hvordan kan jeg bruge EasyPark i et andet land?

Hos EasyPark tænker vi ud over landegrænser, og derfor kan du med dit eget mobilnummer og din EasyPark app parkere i alle de lande, hvor vi allerede er. Ved at bruge GPS'en kan du få din nuværende position frem i app'en og derved finde den relevante områdekode for din parkering i udlandet.

Hvis du ønsker at indtaste en områdekode manuelt, skal du blot gå til toppen af skærmen og trykke på "Angiv områdekode". Det er dog vigtigt, at du vælger det land og korrekte områdekode, som du vil parkere i, inden du starter din parkering.

Hvis man fortsat er i tvivl, opfordres der til at rådføre ved skiltene på pladsen.