Parkering og opladning med Hybrid-bil

Parkering med Hybrid-bil

Parkeringen med Hybrid-bil foregår, som med hvilket som helst andet køretøj. Du følger trinene for start af parkering, som du kan finde under "Hvordan virker det?.

Opladning med Hybrid-bil

Når man lader oplader med en Hybrid-bil, så skal man være specielt opmærksom på, at man kan komme til at betale for både opladning og parkering. Med EasyPark har du mulighed for at betale for det hele samlet.

Sådan starter du en opladning og parkering:

1. Indtaste områdekode (kan findes på ladestanderen eller i APP'en)

2. Vælg stander(e) og efterfølgende udtag 1. eller 2. på ladestanderen

3. Vælg Hybrid-bil

4. Aktivere opladningen i APP'en – Drej på hjulet og tryk ”Start Opladning”

5. Ladestander åbner, og kabel kan indsættes i stander og bil

6. Afvent i 30 sekunder for at se opladningen er korrekt startet, og du nu trygt kan forlade parkeringspladsen