Hvordan oplader jeg min El-bil med EasyPark?

Opladning med EasyPark

For at aktivere el-opladning via EasyPark-appen, skal du:

1. Indtaste områdekode (kan findes på ladestanderen eller i APP'en)

2. Vælg stander(e) og efterfølgende udtag 1. eller 2. på ladestanderen

3. Aktivere opladningen i APP'en – Drej på hjulet og tryk ”Start Opladning”

• På nogle områder skal man angive om det er en hybrid- eller EL-bil, man lader med.

4. Ladestander åbner, og kabel kan indsættes i stander og bil

5. Afvent i 30 sekunder for at se opladningen er korrekt startet, og du nu trygt kan forlade parkeringspladsen