Kameraparkering stadig aktiv?

Aktiv Kameraparkering efter udkørsel

Nogle gange formår kameraet ikke at læse en ud korrekt. Det kan der være flere årsager til, alt fra; snavset nummerplade, specialnummerplade eller for hurtig udkørsel. Når kameraet ikke får læst din bil ud korrekt, så forsætter din parkering med at være aktiv i APPen.

Du kan forsætte som intet var hændt

Indtil din igangværende parkering er stoppet, så kan du sagtens starte en ny parkering manuelt eller starte en anden kameraparkering helt som du plejer. Du kan følge med i dine parkeringer under "Mine Parkeringer", som du finder ved at trykke på de 3 bjælker i toppen af startsiden.

Betaler jeg for min tid efter udkørsel?

Nej. EasyPark tjekker op og stopper din parkering til det korrekte tidspunkt. Hvis din parkering ikke er blevet læst ud ordenligt, skal du kontake vores kundeservice på: +45 70 22 12 08. På den måde sikrer vi os, at du kun betaler for den tid du reelt har parkeret.