Aktivering af automatisk kameraparkering

Aktivering af automatisk kameraparkering:

• Tryk på de tre bjælker fra toppen af startsiden

• Vælg "Biler"

• Vælg den pågældende nummerplade og klik på de tre prikker til højre

• Kryds "Aktivér Automatisk Kameraparkering" og bekræft din handling

Husk at aktivere "Automatisk Kameraparkering" 15 minutter før indkørsel.

Kameraparkering kan kun være aktiv på én nummerplade pr. bruger. Det betyder, at automatisk kameraparkering bliver deaktiveret på ens nummerplade, hvis en anden bruger aktiverer automatisk kameraparkering på samme nummerplade.

Priser afhænger af parkeringspladsens takst, samt typen af PRISPAKKE man har.