Tilføjelse eller Opsigelse af Bruger

Hvordan tilføjer/opsiger jeg en brugere på min EasyPark Business aftale?

For at tilføje/opsige brugerere på din EasyPark Business aftale, skal du tilgå self-service på EasyPark.dk. Efter at have logget ind bedes du gå til “Brugere”. Her vil en liste over aktive brugere fremgå.

Opsigelse af brugere

Fra self-service kan du opsige brugere ved følgende:

1. Tryk på de 3 prikker længst til højre for brugeren

2. Vælg “Luk”

3. Til-/fravælg hvorvidt vedkommende skal kunne parkere i mellemtiden

4. Bekræft med “Ja, luk bruger”

Brugeren er dermed sat til lukning, som følger en opsigelsesperiode på løbende måned + 1 måned jf. EasyPark opsigelsesvilkår.

Tilføjelse af brugere

Fra self-service kan du tilføje en brugere ved følgende:

1. Vælg lyserød firkant med “+ Ny” i toppen til venstre

2. Udfyld de påkrævede felter

3. Tryk “Tilføj Bruger”

Brugeren er nu tilføjet og vil modtage en velkomst-SMS, som hjælper brugeren med at logge ind.