Hvordan tilføjer, fjerner og opdaterer jeg medarbejdere på min Easy Park Business-konto?

Som administrator af en erhvervskonto kan du nemt tilføje, fjerne eller administrere brugere ved at logge ind som admin i selvbetjeningsportalen og gå til "Brugere". Klik på ”+ Tilføj ny bruger” for at tilføje en ny bruger. Hvis du vil fjerne eller redigere en bruger, kan du klikke på de tre prikker ud for hver bruger for at få flere forskellige valgmuligheder.

Hvis du vil lukke et medarbejderabonnement, som er tilknyttet erhvervskontoen, skal du være opmærksom på, at opsigelsestiden er en måned. Når du lukker kontoen, kan du vælge, om du vil blokere for parkering for den pågældende medarbejder i opsigelsesperioden eller ej.

Hvis du som administrator vil lukke selve erhvervskontoen, skal du henvende dig til din kontaktperson eller bede vores kundeservice om hjælp. Vær opmærksom på, at der er en måneds opsigelsestid på lukning af din konto, så du kan fortsætte med at parkere og bruge din konto indtil udgangen af næste kalendermåned.