Hvordan logger jeg ind på selvbetjeningsportalen med min admin-konto til EasyPark Business?

Du logger ind som admin på selvbetjeningsportalen med brugernavnet til din EasyPark Business-konto. Det finder du som regel i den velkomstmail, som du modtog fra EasyPark efter din tilmelding. Indtast brugernavn og kodeord på loginskærmen for at få adgang til din EasyPark Business-konto som admin.

Hvis dit brugernavn ikke er et telefonnummer, kan du skifte til ”Brugernavn” ved at klikke på knappen under ”Log ind med”. Der er ingen grund til panik, hvis du har mistet kodeordet til din konto! Når du vil logge ind, skal du bare klikke på linket ”Kan du ikke logge ind?” under feltet til kodeordet – så modtager du en e-mail eller en sms, som hjælper dig med at få adgang til din konto.

Hvis du ikke kan huske dit brugernavn, skal du kontakte vores kundeservice for at få hjælp.