Hvordan kan jeg angive eller administrere tids- og køretøjsbegrænsninger på min EasyPark Business-konto?

Som administrator af en erhvervskonto kan du nemt angive eller administrere både tids- og køretøjsbegrænsninger for medarbejderparkering i selvbetjeningsportalen. Når du er logget ind som admin, skal du vælge ”Begrænsninger” i hovedmenuen.

Hvis du vil administrere tidsbegrænsninger, skal du klikke på ”Tid”. Hvis du vil administrere køretøjsbegrænsninger, skal du klikke på ”Køretøjer”. Her kan du vælge mellem forskellige begrænsninger ud fra dine behov.

Bemærk, at tidsbegrænsninger ikke er kompatible med kameraparkering. Hvis der er medarbejdere tilknyttet erhvervskontoen, som ofte parkerer i P-huse eller på andre parkeringsområder, hvor kameraer automatisk starter parkeringen, anbefaler vi, at du fjerner tidsbegrænsningen for disse brugere og deres køretøjer i selvbetjeningsportalen.