EasyPark Self Service – Log In

Hvordan logger du ind på self-service?

Self-service er kun tilgængeligt via hjemmesiden, EasyPark.dk. På EasyPark.dk vælger du “Log-In”. Du vælger typen af brugernavn alt efter om din EasyPark Business-konto er blevet oprettet med et brugernavn eller et telefonnummer.

Førnænvte information findes i tilsendte velkomstmail.

Herefter indtaster du din selv-oprettede adgangskode og trykker “Log-In”.

Glemt adgangskode?

Skulle du have glemt din adgangskode, kan du benytte funktionen “Kan du ikke logge ind?. Derfra kan du få nulstillet din adgangskode gennem brugernavn eller telefonnummer.