Hvordan kan jeg vælge en bil?

I EasyPark-app'en er der et bilikon nederst i venstre hjørne. Her vil du se dit nuværende registreringsnummer. Hvis du klikker på ikonet, kan du vælge en anden bil eller tilføje en ny.

Når du vil starte en parkering, kan du se det nuværende registreringsnummer under klokkeslættet. Her er det også muligt at trykke på nummeret og ændre det til en anden bil. Her vil det også være muligt at tilføje en ny bil.