Hvor finder jeg områdekoden?

EasyPark APPen er sat op efter områder, som, udover navn, hver er tildelt en områdekode.

Ønsker du at bruge kortfunktionen i app'en, er det vigtigt, at du opholder dig i bilen, når du vælger at starte din parkering. Kortfunktionen vil vise dig en vejledende områdekode, og vi anbefaler at du sikrer dig, at områdekoden matcher skiltningen på stedet, hvor du holder.

Husk at du skal have din GPS slået til og sikre dig, at markøren er placeret præcis der, hvor bilen holder parkeret, og at områdekoden er korrekt. Når parkeringen er startet, kan du slå GPS'en fra igen.

For at forbedre nøjagtigheden af mobiltelefonens placering kan du slå WiFi til. Det er ikke nødvendigt, at der er oprettet forbindelse, men når mobilen søger efter WiFi-signal korrigerer den mobilens placering.

Alternativt kan du finde skilte og klistermærker i nærheden af betalingsautomaterne, hvor områdekoden står skrevet. Du kan manuelt indtaste områdekoden øverst i app'en.