Guide til brug af Parkofonen

Start din parkering via Parkofonen

Hvad er parkofonen?

Har du ikke en smartphone, har du mulighed for at starte din parkering ved at ringe til +45 70 22 12 45. Vær opmærksom på, at du skal være eksisterende kunde for at kunne anvende denne funktion.

Sådan bruger du parkofonen

• 1. Stemmen i telefonen spørger først efter områdekoden, hvor man skal indtaste områdekoden som gælder for parkeringsområdet (afslut med #).

2. Hvis man har flere biler registreret på sin profil, vil man blive bedt om at vælge hvilken nummerplade, man ønsker at parkere med. Stemmen i telefonen vil læse nummerpladerne op, hvor man kan taste 1,2,3 eller 4 (afslut med #) alt efter hvilken bil man skal parkere med.

3. Derefter bedes man angive klokkeslæt for udløbstid på parkeringen, eller man kan taste # for at vælge den maximale tid der tilbydes på området.

4. Afslutningvis vil stemmen i telefonen bekræfte parkeringen ved at nævne områdekode, nummerplade samt afslutningstidspunkt på parkeringen, før der bliver lagt på.

Herefter har man mulighed for at ringe op til nummeret igen, hvis man ønsker parkeringen stoppet før tid, eller ønsker at forlænge parkeringstiden. Her bliver man bedt om at taste 1 for at afslutte sin parkering, 2 for at forlænge den eller 3 for at få status på sin parkeringstid.